PRÉMIUM TETŐLEMEZEK

JANOSIK ZSINDELY LEMEZ

A JANOSIK tető zsindely a cserepeslemezek családjához sorolható, ám kialakítása és felületképzése miatt különleges megjelenést képes kölcsönözni a tetőszerkezetnek. Egy olyan cserepeslemez, mely látványos, funkcionális és könnyen szerelhető tetőfedő eszköz exkluzív design értékekkel. Jól alkalmazkodik mind a modern, mind az autentikus, hagyományőrző építészeti stílusokhoz, hiszen harmonikusan illeszkedik környezete struktúrájához.  

Janosik prémium cserepeslemez
Tysenia prémium cserepeslemez

TYSENIA CSEREPESLEMEZ

A Tysenia cserepeslemez egy modulos, lapos kialakítású tetőlemez, mely illeszkedik a legújabb piaci trendekhez. Modern és letisztult formája tökéletesen megfelel a mai építészeti elvárásoknak. Hihetetlenül látványos megjelenést tud kölcsönözni egy minimalista épület tetőszerkezetének. Egy egyszerű, de nagyszerű cserepeslemez, mellyel magas minőség párosul, hiszen a legjobb minőségű acél alapanyagból készül. Innovatív design és időtállóság egy az egyben, ez a Tysenia cserepeslemez. 

RETRO PLUS TETŐPANEL

A Retro Plus tetőpanel szintén a cserepeslemezek családjához sorolható. Külsöjében hagyományos, formájában korszerű, állókorcos tetőpanel. Főleg műemlék jellegű, illetve szakrális ingatlanok tetőnek renoválására szoktuk ajánlani, de apartman házak, korszerű családi házak és középületek fedésére is tökéletesen alkalmas lehet. Merevségének köszönhetően a Retro Plus alkalmazható falburkolatként is akár vízszintes akár függőleges elrendezésben. Magas minőségű és esztétikus tetőszerkezetet, falburkolatot biztosít bármilyen épületen. 

Retro plus prémium cserepeslemez

TOVÁBBI TERMÉKEINK

Trapézlemez
TRAPÉZLEMEZEK
Cserepeslemez
CSEREPESLEMEZEK
Kerítéslécek, trapézlemez kerítések, lemezkerítések
KERÍTÉSEK
Szendvicspanel
SZENDVICSPANELEK
Ereszcsatorna rendszerek
ERESZCSATORNÁK
Lemez szegélyek és bádog szegélyek
SZEGÉLYEK

KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT!

Üzenjen nekünk! 

    Kereskedésünkben megtalál mindent, ami a bádogos munkához kellhet. A Ferrit kizárólag magas minőségű termékeket forgalmaz, hiszen csapatunk több tagja is bádogos mester, így tudjuk, hogy a jó munkához jó alapanyag is kell.

    SZOLGÁLTATÁSAINK

    KAPCSOLAT

    TELEPHELYÜNK