SZENDVICSPANELEK

A szendvicspaneleket főleg ipari, kereskedelmi és mezőgazdasági épületek térelhatároló szerkezetei. Napjainkban az egyik legkorszerűbb és egyben leghatékonyabb építkezési technológiái közé sorolható. Sokoldalú felhasználási lehetőségének és megbízhatóságának hála a nagy népszerűségnek örvend a kivételezők körében. A szendvicspanelek legfontosabb része a hőszigetelés, melynek mindkét oldalára gyárilag acéllemez burkolat van ragasztva, így a panel egy komplex egységet alkot, mely kiváló mechanikai és hőtechnikai tulajdonságokkal rendelkezik. A panelek lemezburkolata általában egy műanyag bevonattal ellátott, horganyzott acéllemez. A bevonat miatt a szendvicspanelek színválasztéka széles skálán mozog.

Amennyiben bizonytalan, hogy Önnek milyen szendvicspanelre van szüksége kérje szakképzett és tapasztalt kollégáink segítségét! 

ÁSVÁNYGYAPOT SZENDVICSPANEL
PIR HABOS SZENDVICSPANEL
PUR HABOS SZENDVICSPANEL

TOVÁBBI TERMÉKEINK

Trapézlemez
TRAPÉZLEMEZEK
Cserepeslemez
CSEREPESLEMEZEK
Kerítéslécek, trapézlemez kerítések, lemezkerítések
KERÍTÉSEK
Síklemezek és síklemezek élhajlítása
SÍKLEMEZEK
Ereszcsatorna rendszerek
ERESZCSATORNÁK
Lemez szegélyek és bádog szegélyek
SZEGÉLYEK

KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT!

Üzenjen nekünk! 

    Kereskedésünkben megtalál mindent, ami a bádogos munkához kellhet. A Ferrit kizárólag magas minőségű termékeket forgalmaz, hiszen csapatunk több tagja is bádogos mester, így tudjuk, hogy a jó munkához jó alapanyag is kell.

    SZOLGÁLTATÁSAINK

    KAPCSOLAT

    TELEPHELYÜNK